Hummus Rapid Condimentat Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Hummus Rapid Condimentat Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Rețeta Hummus condimentat rapid cu conținut scăzut de grăsimi poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Orientul Mijlociu. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, pudră de chili, tahini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Rețete similare sunt Cel mai bun Hummus: Hummus de dovleac cu chipsuri de Tortilla "zahăr" de scorțișoară {grâu integral, cu conținut scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu}, Hummus (Conținut Scăzut De Grăsimi), și Hummus Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista