Hummus super usor

Hummus super usor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Super Easy Hummus. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 33 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 132 de calorii. Mergeți la magazin și luați fasole garbanzo, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 66 de fani. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hummus Super Ușor, Hummus Super Ușor și CEL MAI BUN Hummus: Hummus de dovleac cu Chips de tortilla „Zahăr” cu scorțișoară {Grâu integral, cu conținut scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu}.

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea garbanzo, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, chimenul, sare și uleiul de susan într-un robot de bucătărie; turnați lichidul de fasole rezervat în amestec pe măsură ce se amestecă până când se obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Cană Oțet Alb Sau Oțet De Vin Alb1/8 Cană Oțet Alb Sau Oțet De Vin Alb
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Alb Cu Bob Scurt
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Creveți, Fierți și TocațiCreveți, Fierți și Tocați
ChimenChimen
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ou Plus 1 Lingura LapteOu Plus 1 Lingura Lapte

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista