Hummus ușor

Hummus ușor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete din Orientul Mijlociu în cutia de rețete, Easy Hummus ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 8 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,07 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită năut, căței de usturoi, chipsuri pita coapte și sos de salată de roșii uscate la soare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Rețete similare sunt Easy Hummus, Easy Hummus și Easy Hummus.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, sosul pentru salată și usturoiul. Acoperiți și procesați timp de 30 de secunde sau până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea OualorCu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane VerziDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Verzi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista