Salată Tabbouleh cu creveți la grătar marinați cu mentă

Salată Tabbouleh cu creveți la grătar marinați cu mentă
Salata Tabbouleh cu creveți la grătar marinați cu mentă este un fel principal fără lactate și pescatarian. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD per porție. O porție conține 418 calorii, 26 g de proteine și 28 g de grăsimi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor din Orientul Mijlociu. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână apă, bulgur crapat grosier, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare sunt creveți marinați cu mentă cu tabouleh, roșii și feta, somon marinat cu citrice la grătar cu salată tabouleh și somon marinat cu citrice la grătar cu salată tabouleh.

Instrucțiuni

1
Creveți la grătar, urmează rețeta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
2
Puneți bulgurul într-un bol și turnați peste apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scurge orice exces de lichid din bulgur și amestecă rucola, ceapa verde și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
BulgurBulgur
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă amestecul peste bulgur și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
BulgurBulgur
6
Transferați tabbouleh pe un platou și acoperiți cu creveții la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
7
Se ornează cu frunze de mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
8
Combinați sucul, menta, uleiul și piperul într-un blender și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți creveții într-un castron, turnați marinata peste și amestecați pentru a se acoperi uniform în marinadă. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Încinge grătarul la mare. Asezonați creveții cu sare și grătar timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizați și tocmai gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Alderbrook Winery Chardonnay, cu o evaluare de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu șuncă afumată din lemn de mere și orez sălbatic, risotto de dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista