Gumbo uşurat

Gumbo uşurat
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare cajun. Încercați să faceți Gumbo Lightened-Up acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Pentru 3,01 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați creveți, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gumbo-laya” (Gumbo + Jambalaya) Stew, Green Gumbo (gumbo Z'herbes) și Lightened Up Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți și amestecați făina timp de 6-7 minute sau până când devine maro deschis. Transferați imediat într-un castron mic; se bate în bulion până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
În aceeași tigaie, căliți ceapa, țelina și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă amestecul de făină; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați cârnații, bame, foile de dafin, condimentele creole, sare și piper. Se fierbe, neacoperit, timp de 4-5 minute sau până când okra este fragedă. Se amestecă creveții și puiul. Gatiti si amestecati inca 5-6 minute sau pana cand crevetii devin roz. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
BameBame
5
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul rosé și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Gumbo. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
BucătăriicreolCajun
Revista