Gnocchi De Spanac

Gnocchi De Spanac
Gnocchi de spanac este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 676 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită spanac pentru copii, vin alb, ceapă și ou. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gnocchi De Spanac (Gnocchi Verdi), Gnocchi De Spanac, și Gnocchi De Spanac.

Instrucțiuni

1
Pentru gnocchi: într-o oală mare la foc mare, fierbeți cartofii, sarea, usturoiul zdrobit și ceapa tocată aproximativ până când cartofii sunt fragezi cu furculița, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
GnocchiGnocchi
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți și reveniți în oală pentru a permite apei să se gătească, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Între timp, într-o tigaie mică de sote la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se adaugă usturoiul tocat și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
6
Adăugați spanacul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
7
Adăugați vinul și gătiți până când spanacul este ofilit, 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Așezați amestecul într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde lichidele pe măsură ce se scurge, aplicând ușor presiune de câteva ori pentru a accelera îndepărtarea lichidului. Rezervați 1/2 cană lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Când cartofii sunt uscați și ușor răciți, tăiați-i aproximativ și treceți printr-o moară de alimente sau ricer. Pune deoparte. (Sfatul tipului: după ce ați tăiat cartofii, întindeți-i pe o foaie de copt și lăsați-i să se usuce și mai mult pentru a îndepărta umezeala).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
10
Într-un vas de robot de bucătărie prevăzut cu lama inferioară, adăugați spanacul strecurat, pulsați în piure, apoi adăugați oul și gălbenușul de ou, făina, nucșoara și parmezanul. Pulsați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Așezați într-un castron mare și pliați ușor cartofii Rici, amestecând ușor până când se combină. Veți avea aluat foarte moale. Întoarceți-vă pe o placă ușor făinată și rotiți-vă într-un șarpe gros de 1 1/2 inch. Se pudrează ușor aluatul cu făină și se taie în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Rulați fiecare bucată ușor cu degetul mare, lăsând o mică indentare pe 1 parte a gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Așezați gnocchiul finit pe o foaie de copt ușor făinată, tapetată cu hârtie pergament. (Sfatul tipului: dacă aveți timp, lăsați gnocchi să se odihnească în frigider sau congelator până la răcire înainte de gătit. Va ajuta gnocchi să-și păstreze forma mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
14
Umpleți o oală mare de 3/4 plină cu apă, puneți-o la foc mare, adăugați 1 lingură de sare kosher și aduceți la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Între timp, pentru sos: ștergeți aceeași tigaie în care a fost gătit spanacul și puneți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
16
Adăugați 3 linguri de unt și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
17
Adăugați fulgii de usturoi și chile și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Deglazați cu vinul, reduceți timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
18
Adăugați stocul, lichidul de spanac rezervat, jumătate și jumătate și brânza și reduceți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
19
Adăugați ardeiul, roșiile și restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20
Când sosul este gata, adăugați gnocchi în apa clocotită și gătiți timp de 3 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
21
Scoateți, scurgeți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
22
Se adaugă în sos și se ornează cu parmezan și un strop de ulei de măsline extravirgin. Congelați orice gnocchi rămas pentru o masă ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
GnocchiGnocchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirispanac ambalat pentru copiispanac ambalat pentru copii5(iarnă)unt, divizatunt, divizat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb12 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust2 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust1soiuri de ciupercisoiuri de ciuperci3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină, plus făină de bancăfăină, plus făină de bancă11 kilogram de dovlecel,dressing lamaie piperdressing lamaie piper4cuișoareusturoi, curățat și zdrobit, plus 4 cuișoare, tocateusturoi, curățat și zdrobit, plus 4 cuișoare, tocate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătatejumătate și jumătate1(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirgin, pentru garniturăUlei de măsline extravirgin, pentru garnitură1ceapa, decojită, 1/2 tocată aproximativ și 1/2 tăiată în zaruri miciceapa, decojită, 1/2 tocată aproximativ și 1/2 tăiată în zaruri mici796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan ras, împărțitparmezan ras, împărțit3(iarnă)parmezan rasparmezan ras6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăParmezan ras, pentru garniturăParmezan ras, pentru garnitură1(poate fi sau trece)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat0(poate fi sau trece)fulgi roșii de chile zdrobițifulgi roșii de chile zdrobiți1Roșie romă, însămânțată și tăiată în zaruri de 1/4 inchRoșie romă, însămânțată și tăiată în zaruri de 1/4 inch680Nuci de orice fel (tocate)cartofi roșiicartofi roșii11 kilogram de dovlecel,brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).3(iarnă)1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista