Ganache Mătăsos
Ganache mătăsos necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 178 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 20. Dacă aveți lapte condensat, bucăți de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ganache:: glazura Ganache, umplutura si glazura, Ouă Mătăsoase Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Plăcintă Cu Lămâie Mătăsoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă până la adâncimea de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți; puneți ciocolată și sare în partea superioară a cazanului dublu peste apa fierbinte. Gatiti, amestecand constant, 2-3 minute sau pana se topeste.
Adăugați lapte condensat îndulcit; gatiti, amestecand constant, 1-2 minute sau pana cand se amesteca si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc; adăugați unt și vanilie și amestecați 4 până la 5 minute sau până se omogenizează.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 45 de minute).
Transferați într-un castron. Adăugați treptat smântână în amestecul de ciocolată și bateți cu un mixer electric la viteză mare de 2 până la 3 minute sau până la netezire și consistența unei glazuri groase de unt. Utilizați imediat.