Ganache Mătăsos

Ganache Mătăsos
Ganache mătăsos necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 178 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 20. Dacă aveți lapte condensat, bucăți de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ganache:: glazura Ganache, umplutura si glazura, Ouă Mătăsoase Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Plăcintă Cu Lămâie Mătăsoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă până la adâncimea de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți; puneți ciocolată și sare în partea superioară a cazanului dublu peste apa fierbinte. Gatiti, amestecand constant, 2-3 minute sau pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați lapte condensat îndulcit; gatiti, amestecand constant, 1-2 minute sau pana cand se amesteca si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
3
Se ia de pe foc; adăugați unt și vanilie și amestecați 4 până la 5 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 45 de minute).
5
Transferați într-un castron. Adăugați treptat smântână în amestecul de ciocolată și bateți cu un mixer electric la viteză mare de 2 până la 3 minute sau până la netezire și consistența unei glazuri groase de unt. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista