Folie-Pack Bruschetta Pui Coace

Folie-Pack Bruschetta Pui Coace
Rețeta folie-Pack Bruschetta pui coace ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 32 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Folie Pachet De Pui, Folie-Pack Pui Asiatic, și Folie-Pachet Taco Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați amestecul de umplutură, roșiile și usturoiul doar până când amestecul de umplutură este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
TomateTomate
UsturoiUsturoi
3
Așezați 1 piept de pui în centrul fiecăreia dintre cele 6 foi mari folie rezistentă pulverizată cu spray de gătit; se presară busuioc. Se acoperă cu amestec de umplutură și brânză. Fold folie pentru a face 6 pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Spray De GătitSpray De Gătit
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide cu atenție pachetele.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate3
Revista