Ficat De Vită Stil Chinezesc

Ficat De Vită Stil Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați ficatul de vită în stil chinezesc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $5.56 pe portie. O porție conține 1280 calorii, 112g de proteine, și 47G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, sos de soia, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă de ficat de porc în stil chinezesc, Ficat De Vită În Stil Italian, și Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ].

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Delaire Graff Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Culoare grâu auriu deschis. Expresii stratificate de citrice și fructe tropicale cu straturi subtile de miere și migdale în fundal. Echilibrate și superb structurate, aromele sunt completate de o mineralitate delicată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate96
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista