Ficat de pui bancher stil: Fegato di Pollo alla Finanziera

Ficat de pui bancher stil: Fegato di Pollo alla Finanziera
Ficat de pui bancher stil: fegato di Pollo alla Finanziera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Un amestec de orez arborio, ficat de pui, vin marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Pollo fritto alla toscana (pui prăjit în stil toscan), Pollo alla panna (pui în cremă), și Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți risotto: într-o cratiță de 10 până la 12 inci, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și transpirați până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se gătește la foc mediu-mare. Folosind o lingură de lemn, amestecați continuu până când orezul este acoperit în unt și începe să devină translucid, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu lăsați orezul să ardă. Păstrând căldura la mediu-mare, începeți să bateți bulionul fierbinte în orez, aproximativ 2 linguri la un moment dat. Amestecați constant cu lingura de lemn până când orezul a absorbit aproape tot bulionul. Continuați să adăugați bulionul puțin câte puțin până când orezul este al dente sau fraged, aproximativ 20 de minute. Odată ce orezul este gătit, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Se scoate de pe foc și se adaugă imediat restul de lingură de unt și 3/4 cană Parmigiano. Se amestecă bine și se menține cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Dragați bucățile de ficat de pui prin făină până când sunt bine acoperite. Se agită pentru a îndepărta excesul de făină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
5
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără fierbinte medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați ficatul de pui și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
7
Se toarnă vinul peste ficatul de pui și se lasă să gătească până se evaporă vinul, aproximativ încă 4 până la 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ficat De PuiFicat De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul de pui. Continuați să gătiți pe o flacără medie până când ficatul de pui este complet gătit, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
9
Lăsați bulionul să buleze, astfel încât sosul să se îngroașe; aproape că nu ar trebui să existe sos în tigaie, doar câteva picături pentru a menține ficatul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
10
Serviți ficatul de pui imediat, în centrul unui platou de servire, însoțit de risotto fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
11
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista