Piept de pui umplut cu Crab Gina

Piept de pui umplut cu Crab Gina
Crab umplute piept de pui Gina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 545 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de vin, lapte, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Încercați Piept de pui cu suflet de Crab și anghinare, Piept De Pui Umplut, și B. O. A. R. S Piept De Pui Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos: topiți untul într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează, se gătește și se amestecă 5 minute, apoi se amestecă treptat bulionul, laptele și vinul alb. Gatiti la foc mic pana cand sosul se ingroasa complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Se amestecă împreună ceapa, firimiturile de cracker, carnea de crab, pătrunjelul și 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
CrabmeatCrabmeat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Lira piept de pui la 1/4 inch grosime. Lingurați 1/4 din amestecul de crab pe marginea fiecărui piept de pui; se rostogolește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
CrabiCrabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați rulourile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci, pliați partea în jos, apoi acoperiți cu sosul alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Acoperiți vasul și coaceți la 350 grade F (175 grade C) sau până când sucurile de pui se limpezesc, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se presară cu brânză și se coace, neacoperit, până când brânza se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista