Taitei cu unt cu arpagic
Tăiței cu unt cu arpagic necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 297 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Taitei Cu Unt, Fidea Cu Unt Acme, și Taitei Cu Unt Usor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita la foc mediu, conform instructiunilor pachetului.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă șalota și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și când s-a topit amestecați arpagicul, parmezanul și lămâia.
Adăugați tăiței în tigaie și aruncați pentru a combina.
Se transferă într-un castron de servire și se servește cu tocană de coadă de bou a Ginei.