Puiul copios al lui Teresa Cacciatore

Puiul copios al lui Teresa Cacciatore
Puiul copios al lui Teresa Cacciatore ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 1003 calorii, 48G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci baby portobello, busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Teresa ' s vitel-sau-pui Piccata, Salata grecească a Teresei, și Pilaf de orez Teresa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și gătiți și amestecați pancetta până începe să devină maro închis, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Scoateți bucățile de pancetta din tigaie cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Amestecați făina, condimentul Italian și fulgii de ardei roșu într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Apăsați coapsele de pui în amestecul de făină, atingând orice făină liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Rumeniti coapsele de pui in tigaie cu picurarile de ulei si pancetta, 8-10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Transferați coapsele de pui pe un platou și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
7
Gatiti si amestecati ardeiul gras verde, ceapa dulce si ciupercile portobello in aceeasi tigaie pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Ceapă DulceCeapă Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Amestecați busuiocul, usturoiul, pasta de roșii, roșiile tăiate cubulețe cu sucul lor și vinul roșu în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
9
Aduceți sosul la fiert și întoarceți puiul și pancetta în sos. Dacă sosul nu acoperă aproape bucățile de pui, amestecați în vin roșu mai uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Vin Roșu SecVin Roșu Sec
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
10
Reduceți căldura la minim și fierbeți puiul și sosul până când coapsele de pui sunt fragede și nu mai sunt roz în interior, 35 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
11
Dacă preferați un sos mai gros, bateți amidonul de porumb cu apă și 1 lingură de sos și amestecați amestecul în tigaie până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, aduceți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Se amestecă rigatoni și se întoarce la fierbere. Gatiti descoperit la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 13 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
14
Pentru a servi, transferați rigatoni-ul gătit pe un platou mare și acoperiți cu coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
15
Sos generos de lingură peste pui și paste și presărați vasul cu parmezan, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
16
Serviți orice sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista