Cartofi Latkes
Cartofi Latkes este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa pe lungime pentru a se potrivi tubului de alimentare al unui robot de bucătărie, apoi radeți cu un disc de mărunțire mediu.
Transferați într-un castron mare (nu curățați procesorul).
Curățați cartofii și puneți-i într-un castron cu apă rece.
Tăiați cartofii pe lungime pentru a se potrivi tubului de alimentare, apoi radeți și adăugați la ceapă. Aruncați cu suc de lămâie, apoi cu făină, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Adăugați ouăle și amestecați pentru a acoperi.
Transferați într-o strecurătoare așezată peste un castron (cartofii vor elibera sucuri).
Preincalzeste cuptorul la 200 buc. F. 3
Încălziți uleiul de 1/4 inch până la 360 km f într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu. Folosind o măsură de 1/4 cană, scoateți 4 sau 5 movile de amestec de cartofi în tigaie. Aplatizați cu o furculiță pentru a forma 3 clătite de 1/2 până la 4 inci. Gatiti pana se rumenesc, 2 1/2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor în timp ce faceți mai multe latkes.
Latkele gătite pot fi congelate pe o foaie de copt, apoi transferate într-o pungă sau recipient sigilabil și congelate până la 2 săptămâni. Reîncălziți într-un cuptor de 450 litri F (aproximativ 5 minute).