Coriandru Indonezian-Pui De Miere
Coriandru Indonezian-pui de miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă ați jupuit, arahide, pastă de chili thailandeză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miere-Coriandru Șuncă Glazurată, Miere Coriandru Shortbread, și Somon cu glazură de miere-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsați de 2 până la 3 ori sau până la tocat.
Adăugați sos de soia, coriandru, miere și pastă de chili și procesați până la neted.
Puneți marinata într-un castron mare; adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Se răcește 10 minute.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până se termină.