Enchiladas De Vită Mai Bune Ca Niciodată

Enchiladas De Vită Mai Bune Ca Niciodată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas de vită mai bine decât oricând. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, carne de vită măcinată suplimentară, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă de la mexican.food.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Enchiladas Ol 4, Enchiladas De Vită, și Enchiladas De Vită.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista