Dressing rapid cu brânză albastră

Dressing rapid cu brânză albastră
Sosirea rapidă cu brânză albastră durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați brânză, ulei de canolan, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și dressingul cu brânză albastră, dressingul cu brânză albastră și dressingul cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Într-o fundă mică, piurezi brânza albastră cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2
Adăugați 2 linguri de smântână; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3
Serviți peste verdețuri amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista