Degete ușoare de pui cu parmezan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Un amestec de piept de pui, parmezan, pkt. shake ' n coaceți amestecul de acoperire a puiului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Parmezan Degete De Pui, și Parmezan Ranch Degete De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Adăugați brânză la amestecul de acoperire în punga de agitator. Umeziți puiul cu apă; scuturați ușor excesul de apă.
Adăugați 2 sau 3 fâșii de pui în punga de agitator; închideți punga și agitați ușor până când sunt acoperite uniform.
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu puiul rămas. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 12 până la 14 min. sau până când puiul este gata.
Se servește cu sos de grătar.