Cuscus cu fasole neagra si spanac
Cuscușul cu fasole neagră și spanac este un fel principal fără lactate și lacto ovo vegetarian. O porție conține 313 calorii, 17 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și 1 aș spune că s-a lovit la fața locului. Un amestec de fasole neagră, supă de pui, cușcuș și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90%, ceea ce este extraordinar. Încercați cușcuș cu fasole neagră și spanac, salată cu fasole neagră și cușcuș și salată cu fasole neagră și cușcuș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Se ia de pe foc și se amestecă cu cușcușul. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Stoarceți excesul de apă din spanacul dezghețat. Sfat semi-casnic: folosește cartofi pentru a stoarce apa din spanac - Carol Simmons, Orland Park, IL.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați spanacul și fasolea neagră.
Se încălzește, acoperit, la cuptorul cu microunde la putere MARE timp de 2 minute.
Amestecați amestecul de spanac și fasole neagră în cușcuș.
Se adauga zeama de lamaie si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.