Curry De Ton

Curry De Ton
Rețeta Curry de ton ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.7 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 413 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ardei iute lungi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry De Pește De Ton, Curry de ton în grabă, și Dip/tartinat de ton Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista