Creveți de cocos și sos de caise la cuptor

Creveți de cocos și sos de caise la cuptor
Sosul de creveți și caise la cuptor cu nucă de cocos este un fel principal fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 401 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de conserve de caise, sos iute, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Creveți de cocos la cuptor cu sos de ananas , Creveți de cocos la cuptor cu sos de prune și usturoi șiCreveți de cocos la cuptor cu sos cremos de chili dulce .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Așezați un grătar pe fiecare dintre cele două foi de copt; rafturi cu spray de gătit. Curățați și devineți creveții, lăsând coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Într-un castron puțin adânc, aruncați nuca de cocos cu pesmet; îndepărtați jumătate din amestec și rezervați. Într-un alt vas puțin adânc, bate albușurile, sosul iute, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți făina într-un al treilea castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scufundați creveții în făină pentru a se acoperi ușor; scuturați excesul. Scufundați în amestecul de albușuri de ou, apoi în amestecul de nucă de cocos, bătând pentru a ajuta stratul să adere. Reîmprospătați amestecul de nucă de cocos într-un castron cu amestecul rezervat, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Puneți creveții pe rafturile de tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Coaceți 5-6 minute pe fiecare parte sau până când nuca de cocos se rumenește ușor și creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Între timp, combinați ingredientele pentru sos într-o cratiță mică; gătiți și amestecați la foc mediu-mic până când conservele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Serviți creveții cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Sauvignon Blanc Pedroncelli East Side Vineyard, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pedroncelli East Side Vineyard Sauvignon Blanc
Pedroncelli East Side Vineyard Sauvignon Blanc
Aromatic cu un buchet de fructe de pasiune, piersici și note ierboase. Aromele proaspete sunt stratificate cu iarbă de lămâie, măr verde și miere. Acest Sauvignon Blanc este acrișor-dulce și destul de răcoritor, cu o aciditate bine integrată.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista