Coreeană Slow Cooker Cotlet De Porc

Coreeană Slow Cooker Cotlet De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete coreene, așa că încercați Cotletele de porc coreene cu aragaz lent. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, sos de soia, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz lent coreeană BBQ Tacos de porc, Slow Cooker Duminică: Carne De Porc Coreeană Mărunțită, și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.

Instrucțiuni

1
În vasul unui aragaz lent, amestecați usturoiul, bulionul de pui, pasta de fasole și sosul de soia. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și puneți-le în ciob. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu sos. Acoperiți și gătiți timp de 5 ore la setarea scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista