Cookie-Uri De Dovleac-Ciocolată

Cookie-Uri De Dovleac-Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 28 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, dovleac, bucăți de ciocolată semi-dulce ale brutarului și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac, Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac, și Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul, zaharurile și condimentele de dovleac într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
DovleacDovleac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați oul, dovleacul și vanilia; se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de făină până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DovleacDovleac
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
OuăOuă
4
Picătură de îngrămădire linguri, 2 inci în afară, pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 12 până la 13 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 1 min.; scoateți pe rafturile de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista