Plăcintă Maro Cu Unt

Plăcintă Maro Cu Unt
Brown Butterscotch Pie este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 305 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, zahăr brun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Maro Butterscotch Blondies, Cupcakes Cu Zahăr Brun, și Biscuiți Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și tăiați excesul. Pătrundeți fundul crustei peste tot cu o furculiță, tapetați-o cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu și umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți până când crusta începe să se întărească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată și ușor maro, cu aproximativ 10 până la 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți-l pe un suport de sârmă și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Combinați semințele de vanilie și păstăia (sau extractul de vanilie, dacă utilizați), laptele și smântâna într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
VanilieVanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc.Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați 1/2 cană de zahăr brun, amestecați pentru a combina și gătiți, amestecând des, până când amestecul se bulează și apare un miros prăjit (untul trebuie să fie maro, dar nu ars), aproximativ 5 minute. Bateți cu grijă amestecul de lapte fierbinte și scoateți cratița de pe foc pentru a se răci ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
8
Scoateți și aruncați vanilia pod.In un castron mare, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr brun, gălbenușuri de ou și amidon de porumb până se omogenizează bine și telul lasă o urmă când este ridicat din amestec, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.În timp ce bateți constant, turnați încet o treime din amestecul de lapte în amestecul de gălbenuș de ou și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
9
Adăugați amestecul de ouă înapoi la amestecul de lapte rămas și puneți cratița la foc mediu-mic. Gatiti, razuind constant fundul cratitei cu o spatula de cauciuc, pana cand amestecul acopera spatele unei linguri, aproximativ 7 pana la 10 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă și se coace până când marginile sunt setate, dar mijlocul încă se mișcă ușor, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați plăcinta pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Se servește la temperatura camerei sau la rece.Băutură de asociere: Hétszölö Tokaji Aszú 3 Puttonyos, Ungaria. Nu trebuie să-l pronunți, doar bea-l. Tokaji Maghiar este unul dintre cele mai bogate vinuri dulci din lume, deși acesta nu este cel mai bogat stil. Totuși, aromele sale de fructe uscate, nuci, miere și zahăr brun vor completa plăcinta pentru a crea o combinație intensă și bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe UscateFructe Uscate
BeaBea
MiereMiere
NuciNuci
VinVin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista