Plăcintă Maro Cu Unt
Brown Butterscotch Pie este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 305 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, zahăr brun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Maro Butterscotch Blondies, Cupcakes Cu Zahăr Brun, și Biscuiți Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și tăiați excesul. Pătrundeți fundul crustei peste tot cu o furculiță, tapetați-o cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu și umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți până când crusta începe să se întărească, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată și ușor maro, cu aproximativ 10 până la 15 minute în plus.
Scoateți-l pe un suport de sârmă și puneți-l deoparte.
Combinați semințele de vanilie și păstăia (sau extractul de vanilie, dacă utilizați), laptele și smântâna într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc.Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați 1/2 cană de zahăr brun, amestecați pentru a combina și gătiți, amestecând des, până când amestecul se bulează și apare un miros prăjit (untul trebuie să fie maro, dar nu ars), aproximativ 5 minute. Bateți cu grijă amestecul de lapte fierbinte și scoateți cratița de pe foc pentru a se răci ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți și aruncați vanilia pod.In un castron mare, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr brun, gălbenușuri de ou și amidon de porumb până se omogenizează bine și telul lasă o urmă când este ridicat din amestec, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.În timp ce bateți constant, turnați încet o treime din amestecul de lapte în amestecul de gălbenuș de ou și bateți până se combină bine.
Adăugați amestecul de ouă înapoi la amestecul de lapte rămas și puneți cratița la foc mediu-mic. Gatiti, razuind constant fundul cratitei cu o spatula de cauciuc, pana cand amestecul acopera spatele unei linguri, aproximativ 7 pana la 10 minute; pus deoparte.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă și se coace până când marginile sunt setate, dar mijlocul încă se mișcă ușor, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Așezați plăcinta pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Se servește la temperatura camerei sau la rece.Băutură de asociere: Hétszölö Tokaji Aszú 3 Puttonyos, Ungaria. Nu trebuie să-l pronunți, doar bea-l. Tokaji Maghiar este unul dintre cele mai bogate vinuri dulci din lume, deși acesta nu este cel mai bogat stil. Totuși, aromele sale de fructe uscate, nuci, miere și zahăr brun vor completa plăcinta pentru a crea o combinație intensă și bogată.