Conopidă cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida cu creveți. Această rețetă servește 4 și costă 100 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ardei iute, g căzi creveți în ghiveci, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Paste cu creveți, Maine Shrimps, și Creveți În Ghiveci.
Instrucțiuni
Aruncați conopida în apă clocotită cu sare și gătiți timp de 10-15 minute, până când este fragedă.
Scurgeți și păstrați cald.
Topiți creveții în ghiveci într-o cratiță cu untul, nucșoara și pudra de ardei iute. Când untul este foarte fierbinte, dar nu fierbe, adăugați o stoarcere de suc de lămâie, apoi turnați conținutul tigaiei peste conopidă. Finalizați cu o grătar de piper negru.