Coaste Scurte La Grătar Coreean
Coreeană la grătar coaste scurte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Dacă aveți coaste scurte de vită, sherry, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Coaste scurte la grătar coreene dulci și sărate, Coreeană BBQ coaste scurte, și Coreeană BBQ coaste scurte (Gal-Bi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați stratul exterior gros de grăsime din coaste; aruncați. Clătiți carnea și uscați-o.
Pe partea cărnoasă a fiecărei coaste, la 1/4 inch de marginea opusă osului, faceți o tăietură lungimea coastei, în jos în carne, dar nu chiar prin ea. Întoarceți Coasta. Aproximativ la jumătatea distanței dintre OS și prima tăietură, faceți o altă tăietură longitudinală aproape prin carne. Întoarceți coasta din nou și faceți o a treia tăietură longitudinală paralelă cu și în jurul osului aproape prin carne, lăsând osul atașat. Trageți pentru a desface carnea.
Într-o pungă de alimente din plastic greu de 1 galon, combinați soia, sherry, zahăr și ghimbir; se agită pentru a se amesteca.
Adăugați coaste scurte în pungă, sigilați și întoarceți-le pentru a acoperi carnea cu marinată.
Set sac într-un castron; rece cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi, de cotitură de mai multe ori.
Îndepărtați coastele și aruncați marinada.
Așezați coaste, trase deschise, astfel încât carnea să fie plată, pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul; orificiile de aerisire deschise pentru cărbune. Carne brună, întorcându-se o dată, 7 până la 10 minute.
Transferați pe un platou.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.