Cina spaniolă de orez

Cina spaniolă de orez
Cina spaniolă de orez este un fel principal fără gluten. Această rețetă servește 6. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 558 de calorii. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, orez brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cină cu cârnați spanioli, Cină cu pui la grătar și Cină cu orez și legume italiene.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă orezul, piureul de roșii, apa, ardeii iute, măslinele și condimentele pentru chili. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se ia de pe foc.
3
Se presară cu brânză; se acopera si se lasa sa stea pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista