Chayote și salată de inimă de palmier
Salata Chayote și Hearts-of-Palm ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Chayote și inimi de Cebiche de palmier, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Inimi de salată de palmier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul și pasta de usturoi într-un castron mare, apoi adăugați ceapa, aruncând pentru a acoperi.
Înjumătățiți chayotele pe lungime, apoi curățați-le cu un cojitor de legume și scoateți gropile cu o lingură.
Tăiați chayotes transversal în felii groase de 1/3 inch, apoi înjumătățiți feliile pe lungime pentru a face bețișoare groase de 1/3 inch (bețișoarele nu vor fi uniforme).
Gatiti chayotes intr - o oala de 4 pana la 6 litri de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi, încă fierbinte, se aruncă cu pansament. Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați inimile de palmier în diagonală în felii groase de 1/4 inch, apoi adăugați la amestecul de chayote împreună cu țelină, pătrunjel, coriandru și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncă ușor.
Salata, fără ierburi, poate fi făcută cu 3 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați ierburile înainte de servire.