Bunătăți de Anul Nou Chinezesc: prăjituri cu zahăr de migdale sărate, topite în gură (cu Ghee)

Bunătăți de Anul Nou Chinezesc: prăjituri cu zahăr de migdale sărate, topite în gură (cu Ghee)
Rețeta bunătăți de Anul Nou Chinezesc: fursecuri cu zahăr de migdale sărate, topite în gură (cu Ghee) sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 20 și costă 9 cenți pe porție. Acest desert are 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână praf de copt - CMP / 1g, ghee - CMP / 56G, esență vanillan - CMP / 1G și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Anul Nou Chinezesc: Fursecuri Cu Migdale, Se topesc în gură cookie-uri I, și Cookie-Uri De Topire A Piersicii În Gură pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Revista