Budincă de vită, bere și păstârnac
Budinca de vită, bere și păstârnac necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1275 calorii, 39G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 386 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, lardons de slănină, tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, Carne de vită în tocană de bere cu găluște, și Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și gătiți ceapa și lardonii împreună timp de 5 minute până devin aurii. Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte.
Se adaugă uleiul în tigaie, se pudrează carnea de vită cu făina, apoi se rumenesc uniform la foc mare.
Adăugați amestecul de păstârnac, bere, stoc, jeleu, cimbru și lardon în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră până când carnea este fragedă.
Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,5 litri. Pentru a face patiseria, amestecați împreună făina, pudra de muștar, suetul și sarea de masă tsp.
Adăugați suficientă apă rece, aproximativ 150 ml, pentru a face un aluat moale.
Scoateți un sfert din aluat și puneți-l într-o parte. Pe o suprafață puternic făinată, întindeți aluatul rămas pentru a face o rundă mare, suficient de mare pentru a alinia bazinul.
Așezați cu grijă patiseria în lighean (încercați să aveți 1 cm de patiserie deasupra jantei), apoi apăsați marginile îmbinării pentru a sigila.
Rulați restul de un sfert într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi partea de sus.
Se toarnă lichidul de gătit din umplutură într-o tigaie mică și se lasă deoparte. Aruncați tulpinile de cimbru. Puneți umplutura în bazinul căptușit și turnați peste 100 ml de lichid de gătit. Îndoiți patiseria deasupra și periați cu apă.
Așezați capacul deasupra, apăsând ferm în jurul marginilor pentru a sigila.
Ungeți o foaie de pergament de copt, pliați într-o încrețire mare și așezați, cu partea de unt în jos, deasupra budincii. Acoperiți cu un strat plisat de folie și în cele din urmă legați cu sfoară, făcând o buclă pentru mâner, astfel încât să puteți ridica budinca cu ușurință.
Așezați un mic trivet sau un tăietor mare de prăjituri în fundul unei cratițe adânci, care este suficient de mare pentru a lua bazinul cu ușurință. Umpleți jumătate tigaia cu apă și aduceți la fierbere. Coborâți în budincă, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, completând cu apă clocotită când este necesar.
Reîncălziți lichidul de gătit, barbotându-l puțin, astfel încât să se reducă într-un sos gustos. Ridicați cu grijă budinca. Rulați un cuțit în jurul jantei, apoi întoarceți-vă și serviți cu sos și verdeață, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "