Budinca de vită, bere și păstârnac necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1275 calorii, 39G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 386 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, lardons de slănină, tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, Carne de vită în tocană de bere cu găluște, și Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare și gătiți ceapa și lardonii împreună timp de 5 minute până devin aurii. Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă uleiul în tigaie, se pudrează carnea de vită cu făina, apoi se rumenesc uniform la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați amestecul de păstârnac, bere, stoc, jeleu, cimbru și lardon în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,5 litri. Pentru a face patiseria, amestecați împreună făina, pudra de muștar, suetul și sarea de masă tsp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Sare De Masă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Seu
5
Adăugați suficientă apă rece, aproximativ 150 ml, pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scoateți un sfert din aluat și puneți-l într-o parte. Pe o suprafață puternic făinată, întindeți aluatul rămas pentru a face o rundă mare, suficient de mare pentru a alinia bazinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați cu grijă patiseria în lighean (încercați să aveți 1 cm de patiserie deasupra jantei), apoi apăsați marginile îmbinării pentru a sigila.
8
Rulați restul de un sfert într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se toarnă lichidul de gătit din umplutură într-o tigaie mică și se lasă deoparte. Aruncați tulpinile de cimbru. Puneți umplutura în bazinul căptușit și turnați peste 100 ml de lichid de gătit. Îndoiți patiseria deasupra și periați cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Așezați capacul deasupra, apăsând ferm în jurul marginilor pentru a sigila.
11
Ungeți o foaie de pergament de copt, pliați într-o încrețire mare și așezați, cu partea de unt în jos, deasupra budincii. Acoperiți cu un strat plisat de folie și în cele din urmă legați cu sfoară, făcând o buclă pentru mâner, astfel încât să puteți ridica budinca cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Așezați un mic trivet sau un tăietor mare de prăjituri în fundul unei cratițe adânci, care este suficient de mare pentru a lua bazinul cu ușurință. Umpleți jumătate tigaia cu apă și aduceți la fierbere. Coborâți în budincă, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, completând cu apă clocotită când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
13
Reîncălziți lichidul de gătit, barbotându-l puțin, astfel încât să se reducă într-un sos gustos. Ridicați cu grijă budinca. Rulați un cuțit în jurul jantei, apoi întoarceți-vă și serviți cu sos și verdeață, dacă doriți.
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.