Tort King cu zară cu umplutură de brânză cremă

Tort King cu zară cu umplutură de brânză cremă
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, Prajitura King cu zară de unt cu umplutură de brânză cremă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de lacto ovo vegetarian de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 284 de calorii, 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ouă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tort King cu umplutură de brânză cremă, Tort King de casă cu umplutură de brânză cremă și Tort Mardi Gras King cu umplutură de fructe și brânză cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecă 4 căni de făină, zahăr alb, drojdie și sare împreună în bolul de lucru al unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți 3 ouă într-un castron separat. Topiți untul într-o cratiță la foc mic și amestecați zara cu untul topit; încălziți până când un termometru cu citire instantanee indică 120 de grade F (49 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți amestecul de zară în ouăle bătute și răciți amestecul la 110 grade F (43 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți amestecul de ouă în amestecul de făină la viteză medie-mică pentru a obține un aluat ferm, elastic, aproximativ 10 minute. Dacă aluatul nu se desparte de părțile laterale ale vasului în timpul frământării, mai bateți 1/4 de cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați timp de 1 minut; se formează o bilă și se pune într-un castron uns cu unt, răsturnând aluatul pentru a se îmbrăca ușor cu unt. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți cu unt marginea exterioară a unei forme de tort de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Amestecați crema de brânză, 1 cană de zahăr de cofetă, 2 linguri de făină, suc de lămâie, extract de vanilie și nucșoară într-un castron, până când umplutura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Taiati aluatul si turnati-l pe o bucata de hartie de copt usor infainata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
9
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 28 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Întindeți umplutura cu cremă de brânză peste dreptunghi, lăsând un chenar de 1 inch de-a lungul fiecărei margini. Ridicați o margine a foii de hârtie de pergament pentru a rula aluatul într-o formă de buștean, începând de la o margine de 28 de inci. Ciupiți cusăturile închise pentru a sigila umplutura, păstrând ruloul pe hârtie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
11
Înfășurați aluatul umplut în jurul exteriorului tavii de tort unsă cu unt de 8 inci pentru a forma aluatul într-un inel; ciupiți marginile închise. Folosiți hârtie de copt pentru a ridica prajitura și tava de tort și glisați o tavă de copt sub pergament. Eliberați ușor tava de tort, lăsând tortul în formă de inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
12
Bateți 1 ou cu apă într-un castron mic; ungeți prăjitura cu spălat de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Coaceți prăjitura King în cuptorul preîncălzit până se rumenește, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
14
Lasam prajitura sa se raceasca.
15
Amestecați 1 cană de zahăr de cofetă, sirop de porumb și lapte într-un castron; se amestecă cu 1 linguriță de suc de lămâie sau cantitatea necesară pentru a subțire glazura până la o textură groasă, dar ușor curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Stropiți prăjitura rege cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Cremă Sherry, Sauvignon Blanc, Port, Vin Roz, Moscato Dasti, Albarino

King Cake funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Sauvignon Blanc și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista