Cassoulet la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Oven Cassoulet. O porție conține 462 de calorii, 21 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de foi de dafin, pesmet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețetele similare includ Shortcut French Cassoulet & a Le Creuset French Oven Giveaway {$280}, Cassoulet și Cassoulet.
Instrucțiuni
Într-o cratiță antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați cârnații, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul timp de 4-5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile, bulionul, dafinul, cimbru, ardeiul și cuișoarele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute sau până când morcovii sunt fragezi și lichidul se îngroașă ușor. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea.
Transferați într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați pesmetul, untul și pătrunjelul.
Se presară peste amestecul de cârnați.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când marginile sunt clocotite și blatul este maro auriu.