Bomboane Cu Ciocolată

Bomboane Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bombele cu ciocolată. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amară, înghețată cu unt de arahide cu ciocolată, arahide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bomboane de ciocolată, Ciocolata Unt De Arahide Bombes, și Ciocolată albă și zmeură Bombes Mousse congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți matrițele cu înghețată folosind o lingură de înghețată de 3/4 uncii (lingură slabă) până la jumătate plină; top fiecare cu 1/2 lingură de arahide tocate. Umpleți cu o altă lingură de înghețată și partea superioară netedă. Congelați cel puțin 20 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ArahideArahide
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
2
Desfaceți bombele și așezați-le pe farfurii de servire răcite.
3
Stropiți blaturile cu ciocolată topită și presărați cu restul de 1 lingură de arahide tocate pentru garnitură. Congelați încă 5 minute; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ArahideArahide
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista