Biryani De Legume

Biryani De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Biryani de legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați biryani de legume , cum se face Dum Biryani de legume, qabooli biryani sau qubooli biryani | chana dal biryani, și Biryani De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și înmuiați orezul timp de 30 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Sote semințe de chimen și cuișoare pentru mai puțin de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4
Se sotează ceapa, amestecând constant, până se rumenesc. Se amestecă orezul și se prăjește aproximativ 1 minut, amestecând. Se amestecă apa, sarea, garam masala, pudra de chili și legumele. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când toată apa este absorbită. Pufați cu o furculiță și amestecați untul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
LegumeLegume
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista