Aperitive De Porc La Grătar
Aperitive de porc la gratar este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, miere, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aperitive De Porc Cu Susan, Aperitive Cu Bacon La Grătar-Ceapă, și Aperitive Salsan De Roșii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în 1/8-in. felii, apoi tăiați fiecare felie în lățime în jumătate. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ingredientele rămase; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2-4 ore, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați carnea de porc pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Grătar, neacoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.