Amestec de condimente Cajun Spice într-un borcan

Amestec de condimente Cajun Spice într-un borcan
Amestecul de condimente Cajun Spice într-un borcan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinată. Această rețetă de la Allrecipes are 148 de fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, piper cayenne măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo), și Tumbleweed Spice Mix căutați o frecare bună de condimente pentru fripturi, piept și multe altele? Acesta este amestecul de condimente pentru tine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În timp ce țineți un borcan de conserve de halbă într-un unghi, adăugați ingrediente pentru a crea un aspect de "artă cu nisip". Sarea și cayenne pot fi împărțite în porții mai mici și utilizate pentru a separa alte condimente. Mi s-a părut cel mai simplu să folosesc 7 căni-una cu fiecare condiment în el-și să le adaug în borcanul meu cu o lingură, deoarece vreau să creez aspectul special.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan

Echipamente

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Forjas del Salnes Leiranan Albarino cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Galben pal, cu nuanțe verzi. Luminos și puternic concentrat pe nas, afișând arome incisive de lămâie Meyer, caprifoi, chinină și minerale, împreună cu un indiciu de ghimbir în fundal. Uscat, încordat și ușor pe picioare, oferind arome intense de citrice și fructe de livadă, cu dantela minerală, care nu prezintă exces de greutate. Se închide pe o notă picantă, afișând o persistență puternică, cu nuanțe florale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista