Aluat De Tort De Ciocolată

Aluat De Tort De Ciocolată
Ciocolata tort aluat ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, praf de copt, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Funfetti Tort Aluat Alb Ciocolata Chip Cookie Tort, Tort Aluat Ciocolata Coaja, și Tort De Ciocolată Batter Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este cremos și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Bateți în extracte de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
OuăOuă
3
Bateți împreună făina, cacao, praful de copt și sarea într-un castron mic; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză medie-mică doar până la amestecare după fiecare adăugare. Bateți 1/3 cană de apă fierbinte în aluat doar până se omogenizează. (Aluatul va fi gros.) Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista