Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb

Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb
Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1204 calorii, 45g de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de porc măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Grătar Alb Alabama, Pui la grătar cu sos alb Alabama, și Alabama A tras sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu un capac sau preîncălziți un grătar de gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un bol mic de amestecare combinați maioneza, oțetul de cidru de mere, sucul de lămâie, zahărul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Se amestecă până se combină bine și se dă la frigider până se servește.
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă ignifugă pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu-mare până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute, răsturnând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați grăsimea de slănină prestată din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Combinați carnea de porc, boia afumată, pudra de chili, cayenne, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați 1 1/2 linguri de grăsime de slănină topită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se amestecă bine, manipulând carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea. Împărțiți amestecul în 6 porții egale și formați porțiunile în torturi pentru a se potrivi cu dimensiunea rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Ungeți grătarul cu ulei. Aranjați chiftelele pe raft, acoperiți și gătiți, întorcându-vă o dată până când ați terminat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. În ultimele minute de gătit, topiți burgerii cu cantități egale de Gouda afumată și puneți rulourile, tăiate cu fața în jos, pe marginile exterioare ale raftului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gouda AfumatăGouda Afumată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Pentru a asambla burgerii, întindeți o cantitate generoasă de sos de grătar Alb Alabama pe părțile tăiate ale rulourilor. Pe fiecare fund de rulou, puneți niște varză mărunțită, o plăcintă cu brânză și 2 felii de slănină. Acoperiți cu blaturile ruloului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Deloach uitat viță de vie Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista