Pâinea de aluat de Crăciun necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă de la gustul casei necesită făină, unt, nucșoară măcinată și apă caldă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aluat. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Crăciun Funfetti Tort Aluat Trufe, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi, și Pâine Cu Bere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați untul, zahărul, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și 3 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Fisticul Sau Nuca
2 Masline Umplute Cu Piment
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Se amestecă fructele confiate, stafidele și nucile. Nu frământați. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lorann Bucătărie Profesională®
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4
Se amestecă aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Transferați la două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
6
Se coace la 375 la 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
8
Combinați zahărul cofetarilor și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; stropiți peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Procent De Grăsime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos