Aluat De Tort Alb De Bază

Aluat De Tort Alb De Bază
Aluatul de bază pentru tort alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 695 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bite - Size Smântână-Pound Tort Cupcakes (Bază Cupcake Aluat), Funfetti Tort Aluat Alb Ciocolata Chip Cookie Tort, și Popcorn Roșu , Alb Și Albastru.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și scurtați la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte și apă, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
LapteLapte
SareSare
3
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; pliați aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat. Îndoiți treptat albușurile de ou rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista