Zmeură Kiwi Acai Smoothie
Zmeura Kiwi Acai Smoothie ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 376 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de acai, zmeură, sare de mare dash și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Acai Zmeură Freeze Smoothie, Căpșuni Banane Zmeură Acai Smoothie, și Kiwi Capsuni Asai Boluri pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.