Zmeură Ginger Bellini

Zmeură Ginger Bellini
Nevoie de o fără gluten, primal și băutură prietenoasă cu fodmap? Raspberry Ginger Bellini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână domaine de canton, suc de lămâie, rosul spumant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Zmeură Mango Bellini, Afine Ghimbir Bellini, și Zmeură - rubarbă Bellini Smoothie w / afine (Virgin ... sau nu atât de Virgin) (VIDEO) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail pe jumătate umplut cu gheață, combinați Domaine de Canton, suc de lămâie, sirop simplu și 4 zmeură. Se agită puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
2
Adăugați Chandon Rose sau Sparkling Rose într-un pahar de șampanie Coupe. Se strecoară conținutul agitat în sticlă cu Rossimbrox.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Vin RozVin Roz
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate91
Revista