Var Sherbet Punch

Var Sherbet Punch
Var Sherbet Punch este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 băutură. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, lămâie, lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Var Sherbet Punch, Halloween Vampire Punch cu șerbet de var, și Mama ' s serbet pumn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol cu pumn, adăugați 2 litri de șerbet de var. Apoi adăugați ghimbir și suc de ananas. Decorați cu felii de lămâie și lime și câteva cireșe maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe MaraschinoCireșe Maraschino
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Felie De TeiFelie De Tei
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
PunchPunch
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista