Ușor Bagel Dip

Ușor Bagel Dip
Easy Bagel Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 17 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de maioneză, carne de vită, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Mic Dejun Ușor-Timp Bagel, și Câini Bagel sau câini Mini-Bagel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați smântână și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați pătrunjelul, arpagicul, mărarul și sarea de usturoi. Se amestecă ceapa și carnea de vită uscată. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
3
Se servește cu covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții17
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista