Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă

Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă
Reteta usturoi sălbatic și Curry de fasole albă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 287 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii prune, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice Și Fasole Albă, și Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic și transpirați ceapa până când este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-o tigaie separată, încălziți toate semințele de condimente până când își eliberează parfumul și încep să sară în tigaie. Sfat într-un mortar și se macină cu pistilul în timp ce este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați condimentele calde măcinate la ceapă împreună cu ardeii iute, frunzele de curry, frunzele de tei și coriandrul. Gatiti inca 5 minute la foc destul de mic, apoi adaugati usturoiul, jaggery, sucul de lime si sosul de peste. Se amestecă bine și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
JaggeryJaggery
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți încă 10 minute, apoi adăugați fasolea uscată proaspătă sau gătită și laptele de cocos. Gatiti usor timp de 10 pana la 15 minute (sau pana cand fasolea este frageda daca gatiti proaspata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
În timp ce curry-ul se gătește, spălați foarte bine usturoiul sălbatic, culegând bine fiecare frunză pentru că pot purta pietre mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Cu câteva minute înainte de a servi curry-ul, adăugați usturoiul sălbatic și gătiți până când este doar ofilit și moale. Nu—l gătiți prea mult-usturoiul sălbatic ar trebui să fie luminos și vibrant. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Acest curry ar trebui să fie moale, parfumat, ușor dulce, ascuțit și sărat, cu suficientă căldură pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
7
Retipărit cu permisiunea de la ingredientele mele preferate de Skye Gyngell, copyright circulator201
8
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Getrank Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista