Usturoi Prăjit Și Răspândire De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați usturoiul prăjit și răspândirea roșiilor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gustări, bulbi de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi prăjit și brânză de roșii uscate la soare (Ossabaw Dip), Pâine prăjită cu roșii Texas cu usturoi prăjit și Ricotta de casă, și Usturoi Prăjit-Răspândire Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați blaturile bulbilor de usturoi; periați fiecare cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați fiecare bec în folie rezistentă.
Așezați usturoiul și roșiile într-un 9-in căptușit cu folie. tavă de copt pătrată.
Ungeți roșiile cu uleiul rămas.
Se coace la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până când usturoiul se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute; strângeți usturoiul într-un castron mic.
Scurgeți orice lichid din roșii; se toacă și se adaugă la usturoi. Se amestecă crema de brânză, condimentul Italian și sarea.
Serviți cu biscuiții sau gustările preferate.