Umplutură De Fructe Uscate

Umplutură De Fructe Uscate
Umplutura de fructe uscate necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 283 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de caise, amestec de umplutură, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutură de fructe uscate de afine, Umplutură Multigrain cu nuci și fructe uscate, și Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului, adăugând fructe uscate atunci când adăugați conținutul amestecului de umplutură. Chiar înainte de servire, amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
MigdaleMigdale
FructeFructe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista