Umplutura de cârnați și ierburi
Umplutura cu cârnați și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție conține 1410 calorii, 57 g de proteine și 37 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 5,04 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați pâine, condimente pentru păsări de curte, cârnați de pui dietz & watson, toți naturali, fără nitrați, și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38%. Umplutura de cârnați și ierburi, Umplutura de cârnați și ierburi și Umplutura de cârnați și ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți ușor cu unt o tavă de copt de 9 x 13 inci. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți cârnații, amestecând des, până când cârnații sunt gătiți.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Ștergeți tigaia și topiți untul la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Într-un castron mare, aruncați cuburile de pâine cu ierburile și condimentele.
Se adauga legumele cu untul si carnatii scursi. Se amestecă bulionul de pui până se umezește bine, dar nu este moale. Împachetați ușor în vasul de copt pregătit și acoperiți strâns cu folie.
Coaceți timp de 25 de minute.
Îndepărtați folia și puneți la grătar timp de aproximativ 3 până la 4 minute, sau doar până când se rumenesc deasupra.