Tropical Champagne Punch

Tropical Champagne Punch
Tropical Champagne Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de suc de mere, suc de ananas-mango, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pumn De Șampanie, Pumn De Șampanie, și Pumn De Șampanie.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de ananas-mango, sucul de portocale, sucul de afine, nectarul de guava și sucul de mere într-un castron mare. Se amestecă vinul spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Vin SpumantVin Spumant
Nectar De GuavaNectar De Guava
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista