Tocană de miel McIntire

Tocană de miel McIntire
Rețeta tocană de miel McIntire poate fi făcută în aproximativ 6 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de miel a lui Jo, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.

Instrucțiuni

1
Așezați umărul de miel, morcovii, cartofii, ceapa, usturoiul, bulionul de vită, sarea condimentată, piperul, ardeiul, cimbru și whisky-ul irlandez într-un aragaz lent. Gatiti la foc mic timp de 6 pana la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky IrlandezWhisky Irlandez
Umăr De MielUmăr De Miel
Sare CondimentatăSare Condimentată
Carne De VităCarne De Vită
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați mazărea cu aproximativ 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre

Echipamente

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să vă asociați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Butoiul de Bourbon Stave & Steel îmbătrânit Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Doage & Oțel Bourbon Butoi În Vârstă De Cabernet Sauvignon
Doage & Oțel Bourbon Butoi În Vârstă De Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost în vârstă de 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin corpolent cu arome de fructe îndrăznețe, cireșe întunecate, mure și prune îmbogățesc Palatul, oferind o structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un finisaj lung și neted.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Revista